Friday, April 29, 2011

Bunga Tisu..

Malam smlm call aida n story mory pasal bunga deep..yeaahhh,..aida nak teman gi beli bahan nt..pastu teringat one of the DIY project dr Renda.Perancis..Bunga Tisu..walau xd 'dawai' yg sepatutnya,aku dengan mudahnya mencabut dr bunga2 pgantin yg ada kat bilik..n inilah hasilnya..mcm best gak kl buat ni letak kat bilik time wedding nt..=))




Tantik kan..hheee..=)

Birtday Kak Long

Sungguh letih ahad lepas..
Lepas wat sale,kembali ke rumah Kak Long..
Tetibe abg zam ajak gi JusCO Tebrau..
ingat nak cari secret recipy kek sempena birthday kak long.. tp kedai da nak tutup time tu n ChocInd da xd stock..
Yg tak bole tahan,kot ye pun adik secret recipy tu senyumla skit..
tau la da penat n time nak kna kemas kedai..
kitorg ni menyemak sgt keeee??
To sape2 yg keje kedai makan,tolongla senyum ngan customer..
org nak makan dtg kedai tu bukan nak gaduh..
Pada owner2 kedai makan,silalah motivate skit pekerja2 anda..
At last beli cake kat Lavender (Ya..aku yakin bila ada HALAL Label from JAKIM)
Sgt polite n cute chinese boy tu..=)
Lepas tu gi melepak kat kedai Makan di Saujana (Plan asal nak ke SENIBONG>xxxxlaaaraatttt esok kejeee...Sgt baik n peramah kakak kedai tu..=)
So,inilah hasilnyaaa...+bihun tomyam~ n mcm biasa abg zam Sponsor..huhu
Malam ni Arienah meragam>Simptom org nak dpt adik..haha







Pastu aku baru teringat satu benda..aku lupa nak mintak kak long epal yg abg zam beli n dimakan dengan penuh nikmat ketika dia drive..da kat opis esoknya baru ingattt..arrgghhhh...

Birthday Clip Art

Wednesday, April 20, 2011

Menjengok Beby Zuhair


Odway di susur jalan STF..

Hadiah utk Zuhair..

Poncot Zuhair..
Baru perasan xd snap gambar zuhair..lupa..=(

Hasil Tangan Abang..


Lukisan cupcake figurine yg aku buat utk tipah..

Abang nak tengok renggo tp aku asyik sibuk buat kueh..abg merajuk n nila hasilnya..

Abg Lukis bila aku asyik pergi kenduri kawin...

Hari Makan2 Sedunia bersama Abang..=)




Lunch-Mama mix Grill di mamaCHOPpapaGrILL..mcm biasa,kitorg share 1 pinggan..masa makan,ak tanya pada dia,nt dah kawin kita makan 1 pinggan lagi tak mcm ni bila dah ada anak2,abang kata...ye la..diorg pilih apa yg diorg suke..kita tetap order yg sama..=)..petang tu plak xd arah tujuan,last2 aku dan dia meround ke bukit indah..ermm..apa yg boleh diringkaskan..sgt hambar!mungkin time org keje.makan kfc plak-chicken chop..tak ketinggalan Alcapone tp versi Big Apple bukan Jco..hee..n ChocCheese tart yg tak sempat nak diambil gambar..=)

Birthday Kak Lin


Ni time event Zhulian..Mak norma n partner sambut birtthay Kak Lin..Kak Long pun sambut sekali..=)

Gelagat Nina 7 tahun (16April2011)






Nina kesayangan mokder..muahh