Friday, November 16, 2012

39 weeks ~

Salam..

1 week to go..
hari2 pujuk baby kuarla cepat..xsabar nak jumpa baby n gomol2 dia..haha
hubby pun asik tanya baby ' iler nak uwor2 ni baby'..hahah
sepanjang mlm mmg dok usap baby pujuk suh kuar...tapi baby masih aktif dan aktif berenang di dalam..
start mlm td dah mula rasa makin sakit kat ms v..
ingatkan baby nak kuar hr jumaat yg mulia ni..
tp aku masih kat opis lagi ni menunggu rasa itu..haha..
Serius xsabar nak rasa sakit tu..bole gitu?
kat opis duduk pun serba xkena da..
xley nak rapat perut kat meja ..adehh..
nasib cubicle aku ni tersorok skit bole la aku menyandorrr..
sekarang slalu kol 2 3 bangun n susah nak tido balik..seksa!
kebas kat tgn kiri makin kritikal..da xd deria rasa da jari2 kt tgn kiri.
HR kat opis asik tanya xnak cuti awal ke -- xnak nt kena naik awal xpuas gomol baby --
kl keje gomen lainla..ni keje swasta cuti 2 bulan je..grr
xbole pending mkn mula la si dia yg comel ni menendang2 ngamuk..
bayangkan da ketat2 perut ni kena kick..peh..senak sehh..hehe..
tapi i loike!

baby baby...cepatla kuar ye syg..
xsabar nak tgok baby..cium2 dia..gomol2 dia..indahnyer perasaan tu kan =)

Doakan segalanya dipermudahkan..

*agaknya mmg baby nak kuar 22hb sama ngan bday sultan johor negeri tercinta ni sbb awal2 preggy hrtu ada mimpi sultan ibrahim tu..ehehehe..

2 comments:

purpleyellow said...

wahhh dah 39 weeks mesti x sbr...nnt sharing ur experinece k.sy pregnat 35 weeks..x sbr jgk nk tgk baby tp xnk dia kuar awl....huhu

Shakina Farhan said...

bila2 masa je dah tu..semoga dipermudahkan Allah..:)