Saturday, January 5, 2013

Pantang 44 hari..ye la tu!!

Salam..

Lama betul aku tak hapdet blog aku ni..
sapu2 jap..bersihkan sawang..peh..berjelaga seh blog aku..

Yeahhhh..da ada baby!!-tetibe..

Alhamdulillah..23.Nov.2012..aku sah da jadi mak org..
mcm tak percaya..tapi percayalah yana..jgn nak mgedik mcm single lg ok!

esok complete 44 hari..yup..tempoh berpantang yg disyorkan datok nenek kite..
tp niat hati aku konon nak 100 hr pantang..yelatu yana oii..
hr ke 38 hrtu ko makan cheezy wedges kan..=P
44 hr pantang bersalin..44 hr gak la aku tak bercampur ngan masyarakat..
termasukla dunia maya..
ikut pesanan kakak aku katanya kena rehat byk2..mata tokle fokus sgt time pantang..
layankan jer..
tp sebenarnya mmg xlarat n tak sempat campur takde tenet..hihi..

 aku rasa tadi mcm nak tulis skit je tetibe mcm da terpanjang..
insyaAllah..esok hr ke44 anak aku akan diakikahkan..
moga semuanya berjalan lancar..

Episod 'anugerah terindah' akan myusul lepas2 ni..xsabar aku nak tepek muke anak aku dlm ni..
utk tatapan aku yg suke baca blog sendiri..haha

baby nak 'ujan air ujan'-lagu yg mak aku selalu dendangkan bila nak mandikan baby..
jom Aisyah Dhaniyah..ujan air ujan dengan mama...gegirl la..bukan boboy..=)

2 comments:

Sheila Radzi said...

Tahniah..tunggu jugak yana update...alhamdulillah, dah selamat semuanya..berpantang kat mana? Nnt jgn lupa update gambar aisyah ye...

mama ila said...

tahniah!! hihi..salam kenal..follow sini =)