Wednesday, June 5, 2013

Aisyah 6 months!

Assalamualaikum..

Ciannyer blog aku ni kan..muah2 syg2 blog ni..lama tak menjenguk..apatah lagi bw..sory kaan2..
mama bz la sangatkan.hee

So,pendekkan cerita sebab berkejar nak g site lps ni..

Aisyah turns 6 months last 23rd May haritu..wehehe..

Disebabkan da pandai melasak and asik nak main je berat Aisyah naik 300g jer..hihi..n tinggi dah 65cm.
Lagi 100 cm je nak sama ngan mama dia ni.haha

Lain2 ok saje Aisyah ko yg montel ni..=)

Perkembangan sekarang?

Aisyah da memahami situasi.
Situasi dipagi hari bila mana aku nak hantar dia rumah bs..
apetah lagi bila hari isnin...aduhai anak..cair hati aku!

Aisyah belom kedepan lagi..cuma pusing2 kat situ je..hee..
xe sayang mama tak paksa..=)

Skrg dgn babah dia pun ye tak yer tak nak tau..huhu..
sentap babah tau..kikikiki..

Perkembangan lain sama je kot ngan baby2 seusia..haha..malas punye aku nak tulis kan..heeeeee

Mari tengok budak bulat..masa ni checkup kat klinik la..paksa babah halfday teman kiter sempena dah 6 bulan .kan..heeeeee...





Gerammmmmm my baby booolat!

1 comment:

hayati hashim said...

Yeay
happy 6m darling
pasni bole makan dah....