Tuesday, July 23, 2013

Berbuka Puasa Free.

Assalamualaikum..

Smlm ada sorg manager opis aku blanja berbuka kat Granada Hotel Bukit Indah..
Hotel ni sebelah mcd berhadapan Aeon Bukit Indah..
Syukur ada org belanja..
Kami sampai awal sebab terus ke sana lepas keje..makanya merepek2 dulu di lobi.
Dari Isu Jerebu..isu yg mati lemas cari kepah..isu abby abadi kawin..dan paling hot isu apa lagi kannn..
Isu Ashraf Muslim kawin lagi..heeee
Tup2 da pukul 7..kami pun da ready la nak berbuka..
Kalau nak diikutkan..buffet ramadhan kat situ rm65/pax.
Mahal kan..
Tapi orang belanja..i tadah je kan..hee
Feeling2 anak dara tinggal laki ngan anak kat rumah..haha
Nasib mak mertua ada..merasalah aku join..
Tahun lepas tak join sbb tak sampai hati u meninggalkan suamiku berbuka keseorangan..=)


Happy nak berbuka bersama..

Gaya Mak Datin buka di Hotel..haha
Nasi tetap tak lupa..he

Berbuka bersama colleuge2 tersayang =)
Terima kasih kepada yg sudi belanja tu..moga dimurahkan rezeki =)

2 comments:

hayati hashim said...

Sedap ke makananya ke sebab mahai bebenor kan.. hihi
tpi dah org belanja... hadap jek la..

Riana said...

tadi nak tulis gak..takdelah sedap sgt..tapi tak baik kan..hahahaha..tapi da tulis pon..hhaa