Sunday, September 1, 2013

Beraya di rumah 2 juta..

Assalamualaikum..

Minta maaf tajuk bukan nk riak tau..tapi tak dapat sembunyikkan kejakunan aku..hikhik

Semalam pegi beraya dengan kata lain..open house rumah sepupu hubby..alhamdulillah sepupu dia ni 'good luck' punye lady sbb dpt kawin ngan kontraktor berjaya..juga housewife sepenuh masa..ohhh..impian aku tu jd housewife..eh.

Mknn mmg mcm2 la tp sbb lapar sgt aku memang layan nasik dulu..lepastu merasa kambing golek..nyam2..da kenyang..so aku tak ambil pun char kuew tiow n lontong..ada gak booth smoothie tu..sedap gak..

Kebetulan raya hrtu kami tak blk pahang sebab Aisyah demam campak.maka jumpa sedara2 pahang kat sini je..tula point nape sanggup nk ke Shah Alam ni.kebetulan akak ipar buat open house.

Tak bole lupa..

Sy:abg, bila nk belikan ucuk rumah mcm ni..

Hubby: cuba tanya dia beli dia nk jual rumah ni..

Pfffftttt

1 comment:

Uni said...

Rumah besar memang best. Tapi pada saya dok rumah besar mesti nak ada anak ramai baru meriah. Boleh gitu? Pastu nak kene ada maid sebab saya tak kuasa nak bersihkan rumah sendiri. Hehehe.

Jom Join : #1 Contest My Story, My Life - Mudahnya Mengemas Rumah!