Thursday, January 9, 2014

Runtun Hati Ibu

Aku memang bz isnin haritu..
Dahla kat ofis takde mood..mmg rasa nak resign..
Sekali balik bs kata jgn terkejut tengok muka anak aku..katanya panjat pasu..jatuh..
Aku memang dah takde mood nak dengar..
Memang aku ulang ulang ayat..jangan tinggalkan dia..jgn lepas pandang...hish..sedih..
Tapi aku akui..Aisyah memang ligat..
Takpela..kl aku jaga pun kdg2 ada jatuh..ada terhantuk..ada lebam..sabarlah hati..
Alhamdulillah pasu tu tak pecah..kl tak memang tak tau la..jauhkan lah anakku dari bahaya yaAllah..
Seperti biasa awal pg mmg aku baca bersama Aisyah doa jauh dari bahaya..
BISMILLAHILLAZI..YADURRU MA'ASMIHI..
Tapi mungkin mama lupa nak bacakan Al-Fatihah utk Aisyah haritu kat office..
Maafkan mama..
Cian pipi Aisyah..=(
Tapi tetap aktif and ligat..nasib malam tu tak meradang..=)

2 comments:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Hana Soffelia said...

Tak dapat bayangkan jugak kalau pasu tu pecah. Anak tengah membesar memang susah nak kawalkan. Kadang-kadang kita pesan kat BS jaga elok2, dia pun ada urusan rumah jugak nak buat. Atleast dia jujur dengan kita bgtau apa2 jd kat anak.

Semoga anak kita dilindungi dari segala bahaya. AMIN.