Tuesday, June 24, 2014

Kesiannya Adik Firdaus..

Assalamualaikum bloggers..

Layakkah aku digelar blogger bila blog hanya berhapdet sebulan sekali..kikihkih

Rentetan kisah adik Firdaus..

Sungguh kasihan sungguh..

Tapi aku jadi lagi kesian ngan org yg menegakkan benang yg basah..
Malas nak share kat sini link tu..tapi pasti ramai da tau..

Susah2 pun takkan ko tak mampu nak beli telor grade c ngan beras peroi kilo2 makan ngan kicap jalen yg ko cairkan ngan sebotol air mineral yg bole tahan sebulan..kl mkn tu jepon hr2 anak ko bole gemok..

Susah2 pun sempat plak ko mandi pakai eyeliner bagai..aku pun xpakai eyeliner..badan anak ko yg xsampai 1 kaki persegi tu pun takkan ko xmampu nk mandikan ngan sabun singgit sebijik yg bole tahan 3 bulan.

Susah2 pun takkan ko takde gunting singgit kat rumah yg bole potong rambut anak ko yg kusut masai..

Susah2 pun takkan takde kain napkin buat alas kencing berak dia,kan ada kain2 ms baby tu,kain batik pun bole buat napkin..susah2 da susah sgt surat khabar tp kl cuci hari2 takla teruk mcmtu..haihla susah sgt agaknya carik duit sampai semua tak sempat..cleaner cambodia opis lama aku pun tau nak wangi..ada kena mengena tak..haha..lantaklah labu..

Sengal yg terhamat!

Tak bole nak digest guna otak nak kata yg ko susah sgt..memang cubaan membunuh secara perlahan2 tanpa ko sendiri sedar..malas nak sebut nama yg betul2 buat hati aku dan beribu2 rakyat malaysia kecewa!!

1 comment:

umie shahidah said...

kcian kan.... apela perasaan maknye tu biarkan firdaus gitu... dgn keadaan die.. allahuakhbar...